Virup IF's Serie 5-herrer fortsætter stime med overbevisende sejr over Lystrup IF

Foto: Virup IF's Serie 5-herrer.
Profilbillede
dato

På Virup Skole blev der mandag spillet en kamp, der cementerede Virup IF's position som et dominerende hold i Serie 5. I mødet med Lystrup IF formåede Virup IF at sejre stort med en imponerende 5-0-sejr på hjemmebane.

Træner Jan Pedersen var strålende tilfreds med holdets præstation, og mente at man kunne have vundet større.

"Vi førte allerede 3-0 efter 10 min spil. Lystrup havde ikke meget at byde på, de var meget tamme efterfølgende og kunne ikke få deres spil til at fungere, efter de kom bagud 3-0 tidligt i kampen. Vi kunne have vundet med mere i dag, men med en 5-0 sejr - og fem sejre på stribe - så er vi godt tilfredse."

Det var en kamp, hvor alt fungerede for Virup IF, som styrede begivenhederne fra start til slut.

Pedersen var især imponeret over holdets defensive stabilitet og fremhævede Jacob Hausted og Mikkel Skjødt for deres solide præstationer i midterforsvaret.

"Jacob Hausted, vores styrmand i forsvaret, som også scorede et mål i dag, var bare solid i forsvaret, og hans makker, Mikkel Skjødt, var også bundsolid på centerpositionerne i midterforsvaret. Begge bidrog også med mål, og det var en fornøjelse at se," udtalte træneren.

Med endnu en sejr på stribe, hvilket bringer dem op på fem i træk, kan Virup IF se frem til deres næste opgør, hvor de står over for VRI på hjemmebane på Virup Skole mandag den 27. maj kl. 19:00.

Kampens resultat: 5-0 til Virup IF
Række: HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137

Kilde: Træner Jan Pedersen, Virup IF - HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137