Virup IF's optur trods nederlag: Blod på tanden mod Lystrup IF

Profilbillede
dato

Virup IF's træner, Jan Pedersen, reflekterede efter mandagens kamp mod HEI (2), som endte med et skuffende resultat for hjemmeholdet. Alligevel var der positive takter og stærk opbakning fra Virup Ultras, hvilket giver optimisme før den afgørende kamp mod Lystrup IF.

Efter kampen mod HEI (2) på hjemmebane den 17. juni 2024 delte Virup IF's træner, Jan Pedersen, sine tanker om opgøret. Kampen startede stærkt for Virup IF, da de allerede efter 47 sekunder kom foran 1-0 på et flot mål af Michael Knudsen.

"Vi spillede godt de første 20 minutter og kom foran efter 47 sekunders spil. Michael Knudsen scorede et brag af et mål," sagde Pedersen.

Selvom der var flere store chancer til at udbygge føringen, lykkedes det ikke holdet at tage dem.

"Vi havde flere store chancer til at gøre det til både 2-0 og 3-0, men desværre missede vi dem," forklarede træneren, som er klar over, hvad der kræves i den næste kamp: "Nu kræver det en sejr i sidste spillerunde mod Lystrup IF, og det er vores mission at gøre arbejdet færdigt på søndag."

Jan Pedersen var ikke i tvivl om, hvad holdet skal fokusere på, for at sikre sejren mod Lystrup IF.

"Vi skal bare spille det spil, som vi har gjort i de sidste par kampe (ikke mod HEI), men i de andre kampe. Jeg tror på, at vi kommer til at gøre det mod Lystrup på søndag. Vi har blod på tanden og viljen til sejr, for nederlaget til HEI skal vaskes væk og glemmes."

Træneren roste også særlige spillere for deres præstationer i en ellers svær kamp.

"Jacob Hausted var fantastisk i går, bundsolid i forsvaret, og Michael Knudsen spillede også en super kamp. Faktisk spillede alle på holdet godt, det var bare ikke vores dag," fremhævede Pedersen.

En stor tak blev også givet til Virup Ultras, der igen gav flot støtte under hele kampen.

"En stor tak igen til Virup Ultras, der stod og bakkede os op under hele kampen. I er sku fanatiske, så tusind tak for opbakningen. Og I kommer til Lystrup på søndag for at stå på sidelinjen og igen bakke os op. Vi lover, at vi vil gøre alt for at slå Lystrup og sikre den førsteplads og oprykning," afsluttede Jan Pedersen.

Virup IF ser nu frem til den afgørende kamp mod Lystrup IF, som skal spilles på søndag. Der er kun én ting, der tæller for holdet – en sejr.

Kampens resultat: 1-2 til HEI (2)
Række: HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137

Kilde: Jan Pedersen