Virup IF vender 2-0 til 2-4 og sikrer syvende sejr i træk: "Det var mesterligt"

Profilbillede
dato

Virup IF triumferede i et dramatisk comeback mod Fuglebakken KFUM (6), hvor de trodsede et 2-0 underskud og to gule kort for at sikre en 2-4 sejr. Can-do-ånden var i højsædet og sikrede Virup IF deres syvende sejr på stribe.

Jan Pedersen, træner for Virup IF, var fyldt med stolthed efter holdets dramatiske comeback mod Fuglebakken KFUM (6) den 9. juni 2024. Trods det tidlige underskud på 2-0 og to spillere ude med gule kort, formåede Virup IF at vende kampen til en imponerende 2-4 sejr.

"Vi kom bagud 2-0, men vi vendte kampen og vandt 2-4. Det var mesterligt og skyldes sammenhold og troen på, at vi kunne komme tilbage i kampen," udtalte Jan Pedersen efter kampen. Han beskriver stoltheden over sit hold, der trodsede oddsene og præsterede under pres.

Pedersen tilskriver dagens succes til holdets ukuelige tro: "Troen på, at vi kunne komme tilbage. Det gjorde vi endnu en gang. Dette her var vores syvende sejr på stribe nu, og det er kæmpe cadeau til hele holdet. Vi bliver ved med at tro på, at vi kan komme tilbage i kampen."

Med denne sejr har Virup IF bevæget sig tættere på oprykning til Serie 4. "Vi fortjener den 1. plads og oprykning til Serie 4," fastslog træneren.

Ser frem til den næste kamp, som vil være mod HEI på hjemmebane, vurderer Pedersen: "Næste kamp bliver en fysisk og mental kamp. Slår vi HEI eller bare får et uafgjort resultat, så er oprykningen i hus. Og det er så fortjent, at vi rykker op i Serie 4. Men vi vil gå efter sejren over HEI."

En særlig hyldest gik til Michael Knudsen, udpeget som kampens spiller. Knudsen's præstation blev betragtet som uvurderlig i holdets sejr, selvom der ikke blev givet nogen specifikke kommentarer fra spilleren selv.

Virup IF har vist en bemærkelsesværdig evne til at overkomme udfordringer denne sæson og vil nu fokusere på at sikre oprykningen i deres næste kamp. Med syv sejre i træk er holdet på rette spor mod deres mål.

Næste kamp for Virup IF er et opgør imod HEI (2). Det udspiller sig i Virup Skole d. 17. juni klokken 19:00.

Kampens resultat: 2-4 til Virup IF
Række: HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137

Kilde: Jan Pedersen