Virup IF rykker op i Serie 4: Træneren hylder trofaste fans efter uafgjort mod Lystrup IF

Profilbillede
dato

Virup IF sikrer oprykning til Serie 4 med point mod Lystrup IF. Træner Jan Pedersen er stolt over holdets præstation og retter en stor tak til klubbens trofaste støtter.

Den 23. juni 2024 blev en mindeværdig dag for Virup IF, da de på udebane mod Lystrup IF sikrede det nødvendige point, der bekræftede deres oprykning til Serie 4. Efter kampen fangede vi træner Jan Pedersen for at få hans reaktion på holdets præstation.

“Så kom oprykningen i hus, og vi skal spille serie 4 efter sommerferien. Jeg er meget stolt af holdet, og vi beviste, at vi er det hold, som slutter nr. 1 i puljen. Vi spillede ikke så godt i dag, men vi fik det point, vi skulle have, og oprykningen var i hus,” udtaler en glad Jan Pedersen.

Træneren var også hurtig til at takke klubbens loyale fans for deres støtte gennem sæsonen.

“En stor tak igen til alle dem, der kom og støttede os. Tusind tak for den opbakning, folk har givet os, og jeg håber, at I vil komme og støtte os i Serie 4. En kæmpe tak også til Virup Ultras, de formåede igen at komme med den flotte opbakning med sang osv. Vi håber, I vil støtte os endnu mere i Serie 4. Tak endnu engang til alle dem, som bakker os op. Uden jer havde vi ikke stået, som vi gjorde nu.”

Selvom spillet måske ikke var på det højeste niveau denne dag, formåede Virup IF alligevel at skabe de nødvendige chancer. “Det var en lidt sløv kamp fra vores side. Vi skabte chancer, og vi kunne også have lukket kampen, men jeg er tilfreds, og det var også et fair resultat for begge hold,” reflekterer Pedersen.

Med oprykningen på plads ser træneren nu frem til næste sæson, men understreger, at spillerne også fortjener en pause. “Nu står den på Serie 4 efter sommerferien, men nu skal spillerne have lov til noget ferie eller frihed, som man kalder det – det har de fortjent. Vi holder en gang træning hele sommeren igennem (hver torsdag). Det bliver spændende at se, hvem vi havner i pulje med til Serie 4.”

Jan Pedersen fremhævede også nogle af kampens profiler. “Jacob Hausted, vores klippe i forsvaret, var super dygtig. Michael Knudsen var vores styrmand på midtbanen. De var rigtig gode i dag, men igen hele holdet gjorde det godt i dag.”

Midtbanespilleren Michael Knudsen blev også fremhævet som kampens spiller og havde stor indflydelse på dagens resultat.

Kampens resultat: 2-2 til Virup IF
Række: HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137

Kilde: Jan Pedersen