Virup IF kollapser efter pause mod Skødstrup SF

dato

14. oktober 2024 stod Virup IF overfor Skødstrup SF i en hjemmebanekamp, hvor trods en stærk start, gik gæsterne hjem med en markant 6-2 sejr. Træner Jens Toft ser tilbage på en kamp præget af fejl i anden halvleg.

Virup IF's spillende træner, Jens Toft, udtrykte sin frustration over holdets nederlag til Skødstrup SF, selvom de havde en god første halvleg. "Vi er det bedste hold i første halvleg men igen får vi ikke scoret på vores chancer," fortæller Toft efter kampen.

Første halvleg bar præg af et dominerende Virup IF, der havde godt styr på bolden og evnede at skabe chancer. Holdet formåede også at presse Skødstrup godt i deres opbyggede spil. Desværre gik de til pausen bagud 2-1. "Vi var gode på bolden og skabte chancer og vi fik presset dem godt når de havde bolden," siger Toft.

Anden halvleg blev dog en anden historie. Skødstrup SF formåede at få et hurtigt mål til 3-1, hvilket fik Virup IF's spil til at falde fra hinanden. Kampen endte 6-2 til Skødstrup. Toft nævner, at der blandt andet skal arbejdes på fokus og en bedre sammenhæng mellem kæderne til næste gang. "Der er ikke så meget at sige til det," bemærker han.

På trods af nederlaget roser Jens Toft August for hans solide præstation, hvorfor han også blev anerkendt som kampens spiller. "August spiller en fornuftig kamp," siger Toft.

Virup IF håber at finde tilbage til deres vanlige niveau og forbedre sammenhængen i kæderne i de kommende kampe for at fastholde de gode førstehalvlegstakter over en hel kamp.

Næste kamp for Virup IF er et opgør imod Hornslet IF. Det udspiller sig i Sparekassen Djursland Park - Hornslet (kunst) d. 20. oktober klokken 14:00.

Kampens resultat: 6-2 til Skødstrup SF
Række: Herrer Serie 4 - Efterår 2024, Pulje 74

Kilde: Jens Toft