Virup IF eksploderede i anden halvleg og sikrede storsejr over VSK Aarhus

Profilbillede
dato

Virup IF leverede en stærk indsats, da de tog imod VSK Aarhus på hjemmebane den 3. juni 2024. Efter en målløs første halvleg eksploderede Virup IF i anden halvleg med fire flotte mål og sikrede sejren foran et entusiastisk hjemmepublikum.

Efter kampen fangede vi træner Jan Pedersen for at få hans reaktion på præstationen og kampens forløb.

“Begge hold startede godt ud, og begge hold kom til chancer og tæt på mål i begge ender, men første halvleg endte 0-0. I anden halvleg begyndte vi at skabe masser af godt spil og pressede VSK, og så fik vi hul på målscoringen og scorede fire flotte mål.”

Jan Pedersen var meget tilfreds med holdets præstation i anden halvleg og fremhævede, hvordan deres pres på modstanderen gav pote.

“Vi spillede super godt i anden halvleg og pressede VSK, og det gav pote, da vi scorede fire mål.”

Træneren sendte også en stor tak til "Virup Ultras" – U13-drengene fra Virup IF – der leverede fantastisk opbakning med sange og røg på sidelinjen.

“I skal have en stor tak for den flotte opbakning, I gav i kampen,” sagde han til den dedikerede fanskare.

Selvom dagens kamp var en succes, ser Jan Pedersen allerede frem mod næste udfordring.

“Vores udekamp mod Fuglebakken på søndag skal der tre point hives hjem. Vi er langt bedre end dem, og hvis vi fortsætter vores spil, kan det blive en god sejr for os.” Pedersen understreger også vigtigheden af den kommende hjemmekamp mod HEI.

“Vinder vi den eller får uafgjort, er vi sikre oprykning til Serie 4, men det kræver en sejr over Fuglebakken, og vi vil gøre alt for at vinde hver af de tre sidste kampe.”

En særlig ros gik til kampens spiller, Mikkel Skjødt, som ifølge træneren var “en stensolid spiller i kampen”. Skjødt leverede en stærk indsats og var en vigtig brik i holdets sejr.

Virup IF ser nu fremad mod de sidste afgørende kampe i sæsonen, hvor de håber at sikre oprykning til Serie 4. Næste kamp for Virup IF er et opgør imod Fuglebakken KFUM (6). Det udspiller sig i Højlyngen d. 9. juni klokken 13:00.

Kampens resultat: 4-2 til Virup IF
Række: HERRER SERIE 5 11:11/9:9 - FORÅR 2024, PULJE 137

Kilde: Jan Pedersen