Teknisk servicekoordinator til spændende hvidevarevirksomhed - Tag del i V-ZUG's danske rejse

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Teknisk servicekoordinator til spændende virksomhed med schweiziske rødder

Er du træt af at køre hele Danmark rundt? Vil du hellere have en fleksibel og varieret hverdag, hvor du arbejder i hovedstadsområdet med frihed under ansvar? Og brænder du ligesom V-ZUG for at give kunderne den allerbedste serviceoplevelse inden for hårde hvidevarer af meget høj kvalitet? Hvis du også har lidt iværksætter-ånd, så vil vi rigtig gerne give dig en unik mulighed for at være med på V-ZUG’s rejse med at indtage Danmark.

Dine muligheder Hos V-ZUG bliver du del af en familie, hvor medarbejdertrivsel og nærhed vægter højt. Du vil møde andre, der ligesom du brænder for teknik og kvalitetsprodukter. Du kommer til at arbejde tæt sammen med din danske salgsdirektør og kunderne, så I sammen kan skabe den bedst mulige serviceoplevelse. Dine danske kollegaer er vores netværk af eksterne teknikere, der udfører service i andre dele af Danmark. Du får også kollegaer i vores servicecenter i Belgien, hvor gode kræfter står parat til at hjælpe dig og dine kunder.

V-ZUG er en værdibaseret virksomhed, der tænker langsigtet og leverer moderne og holdbare hårde hvidevarer. Vi har været i Danmark i over et år og er i gang med en spændende udvikling. Du får en nøglerolle i V-ZUG’s strategi, som handler om at levere den bedst mulige kundeservice til produkter, der bringer enkelthed og kreativitet ind i køkken og hjem.

Hvad bliver dine opgaver?

Du får en afvekslende hverdag med stor selvstændighed. Mere konkret ser dine jobopgaver sådan ud:

 • Du udfører tekniske serviceopgaver af høj kvalitet ved reparationer, installationer, drift og vedligeholdelse af V-ZUG’s produkter i København og hovedstadsområdet
 • Du er omdrejningspunktet for al serviceteknik og dialog med vores eksterne partnere, og du yder dem support, så de kan lykkes med deres indsatser
 •  Du koordinerer, besvarer, administrerer og rapporterer henvendelser fra kunder og vores eksterne servicepartnere
 •  Du organiserer events og træner vores køkkenpartnere, forhandlere og eksterne servicepartnere, så de mestrer produkterne
 •  Du deltager aktivt på messer, events og i andre marketingsaktiviteter
 •  Du bidrager med eventuelle nye indsatser, som du mener kan fremme vores service
 •  Du opbygger og skaber gode langsigtede relationer med alle vores partnere
 •  Du understøtter V-ZUG’s værdier: pålidelig, støttende, inspirerende

Hvad er din baggrund?

Du er både teknisk stærk og rigtig god til at tale med kunder og samarbejdspartnere. Du kommer med en uddannelse som elektriker eller noget lignende. Du har allerede nogen erfaring med at yde service indenfor hårde hvidevarer. Du er også fortrolig med Officepakken og er tryg ved at bruge IT som dit daglige værktøj. Du taler og skriver flydende dansk og kan også noget engelsk.

Som person har du styr på detaljer og følger op på ting, samtidig med at du kan holde flere bolde i luften på en gang. Du arbejder struktureret og databaseret og er god til at finde den rette løsning. Du er åben og tillidsvækkende og dygtig til at opbygge langvarende relationer.

Et attraktivt job

V-ZUG er et internationalt, anerkendt brand, der med sine schweiziske rødder står for præcision, ordentlighed og innovation.

Vi tilbyder:

 •  Fast konkurrencedygtig månedsløn og pensionsordning
 •  En arbejdsuge på 37 timer pr. uge i gennemsnit
 •  Fleksibel arbejdstid, hvor du enten kan arbejde hjemmefra eller fra vores showroom/kontor i indre by, når du ikke er ude ved kunderne
 •  Du får en bil til din rådighed samt hele værktøjskassen, med alt lige fra fysiske redskaber til solid træning
 •  Din egen servicebil med hurtige leverancer af reservedele
 •  Mulighed for løbende at udvikle dine faglige kompetencer
 •  Egen mobiltelefon, computer og tablet til din rådighed
 •  En grundig introduktion til opgaverne samt oplæring i V-ZUG’s produkter
 •  Støtte fra dygtige og erfarne kollegaer i Bruxelles

Sådan søger du jobbet

Vi håber, at du vil sende os dit CV med en kort begrundelse for, hvorfor dette job lige er dig. Du skal sende dit cv til partner i Holmgaard Management, Britta Borch Egevang på mail bbe@holmgaardmanagement.dk Du kan også kontakte Britta på telefon: 70 26 61 44, hvis du har nogle spørgsmål.

Ansøgningsfrist er 22. juni 2024. Vi holder løbende ansættelsessamtaler, så vent ikke med at søge stillingen. Vi ser frem til et eventuelt fremtidigt samarbejde med dig.

Om V-ZUG

V-ZUG er en virksomhed, der har rødder i Schweiz og har eksisteret siden 1913. Vi er fast besluttet på at bygge en bæredygtig fremtid ved at fremstille langtidsholdbare hvidevarer og med ansvarlighed og CO2-neutral produktion. Vi er kendt for innovative produkter. Vi fokuserer på brugervenlighed, lang levetid, pålidelighed, ydeevne og energieffektivitet. Vores nærhed til kunderne giver os indsigt i at designe de helt rigtige funktioner til at opnå perfekte resultater. Vi forenkler og forbedre kundens oplevelser i køkken og hjem.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=974c5c16)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

V-ZUG Europe BV, Evolis, 8530 Harelbeke, Belgien

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6065114

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet