Nyt fra Hjortshøj i politiets døgnrapport

Profilbillede
dato

Hjortshøj er i nat nævnt i døgnrapporten fra Østjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.00 en 52-årig mand og en 20-årig kvinde i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Begge sigtes for besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder og for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på videreoverdragelse. 

Kvinden og manden blev onsdag kl. 11.49 anholdt på en adresse i Risskov, hvor politiet under en ransagning fandt en del kilo skunk samt et større kontantbeløb. Derudover lå der en pumpgun i lejligheden.

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 13.00 en 29-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han sigtes for besiddelse af skydevåben på et offentligt sted under særligt skærpende omstændigheder. 

Den 29-årige blev onsdag kl. 21.27 anholdt i en lejlighed i Aarhus N, hvor politiet under en ransagning fandt et oversavet haglgevær med tilhørende ammunition. 

Ud over besiddelsen på adressen sigtes den 29-årige for forud for anholdelsen at have været i besiddelse af geværet på forskellige offentlige steder i Aarhus. 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

**

 

Tre kvinder tilbageholdt efter kontrol på massageklinik

Østjyllands Politis udlændinge- og grænsekontrolsektion var onsdag aften på kontrol på en massageklinik i Aarhus C. Her traf de fire kvinder, hvoraf tre af dem ikke havde gyldig opholds- eller arbejdstilladelse i Danmark. 

Kvinderne, der er thailandske statsborgere, bliver derfor alle nu tilbageholdt, mens Udlændingestyrelsen foretager en vurdering af, om de skal udvises af landet. Desuden bliver deres sag forelagt Center Mod Menneskehandel, der skal vurdere, om kvinderne kan være udsat for menneskehandel. 

De tre kvinder kan tilbageholdes i 3 x 24 timer på Udlændingeloven, inden de skal stilles for en dommer. 

**

 

Havde kniv med i byen

En dørmand på en beværtning på Åboulevarden i Aarhus C kontaktede onsdag kl. 22.52 politiet og fortalte, at han havde tilbageholdt en gæst, som havde gået rundt på stedet med en kniv i hånden. 

En patrulje kørte til stedet, hvor de overtog gæsten, en 18-årig mand. Under visitationen af ham fandt betjentene en hobbykniv, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af knivloven og overtrædelse af restaurationsloven ved at have gået rundt med kniven inde på beværtningen. 

På vej ud til patruljebilen råbte den 18-årige en række skældsord mod betjentene, og det kostede ham en sigtelse for fornærmelig tiltale mod polititjenestemand.  

**

 

Brand i hus i Mårslet

Politi og brandvæsen rykkede onsdag kl. 13.20 ud til en brand i et hus på Nymarks Allé i Mårslet. 
Da politiet kom frem, var beboerne ude af huset, og ingen af dem var umiddelbart kommet noget til. 

Brandvæsnet fik slukket ilden, men der nåede at ske omfattende skader på huset. Det har endnu ikke været muligt at finde en brandårsag. 

**

 

Forsøgte at køre fra politiet og blev anholdt

En 21-årig mand forsøgte onsdag aften at køre fra politiet, men det endte i stedet med, at han kørte galt og blev anholdt. 

En patrulje ville onsdag kl. 19.50 foretage en rutinekontrol af en bil på Ormslevvej i Viby, men da den 21-årige fører af bilen så politiet, satte han farten op, og det endte med en mindre eftersættelse. 

Eftersættelsen endte brat på Nordbyvej, hvor den 21-årige mistede kontrollen over sin bil og kørte ind i noget buskads. Her steg føreren og en passager ud og løb fra stedet. Begge blev dog indhentet af betjentene og anholdt. Den 21-årige, der virkede påvirket, havde en mindre mængde hash på sig, og det viste sig, at han er frakendt kørekortet.  

Han er foreløbigt sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og besiddelse af euforiserende stoffer. 

Hverken han eller passageren kom umiddelbart alvorligt til skade. 

**

 

Sigtet for besiddelse af kniv og piller

En patrulje fattede natten til torsdag kl. 2.50 mistanke til en 26-årig mand, der gik rundt på Udbyhøjvej i Randers NØ. Den 26-årige virkede påvirket af stoffer og særdeles nervøs ved politiets tilstedeværelse. 

Han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og visiteret, og under visitationen fandt betjentene både nogle tramadol-piller, han ikke måtte have, og en kniv. 

Ud over sigtelsen for besiddelse af stoffer fik han derfor også en sigtelse for overtrædelse af knivloven. 

**

 

Færdsel

Onsdag kl. 7.16 skete der et færdselsuheld i krydset Gunnar Clausens Vej/Skanderborgvej i Viby. En 24-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 43-årig mandlig fodgænger, som var ved at krydse vejen via et fodgængerfelt. Den 43-årige kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Den 24-årige blev sigtet efter færdselsloven. 

Onsdag kl. 7.21 skete der et færdselsuheld i krydset Møllebakken/Hovedvejen i Hasselager. En 40-årig kvindelig bilist overholdt formentligt ikke sin vigepligt og ramte ind i en bil ført af en anden 40-årig kvinde. Den 40-årige kvinde, der sigtes for at have forårsaget færdselsuheldet, pådrog sig nogle umiddelbart mindre skader og blev kørt på skadestuen. 

Onsdag kl. 7.24 skete der et færdselsuheld i krydset Herredsvej/Sandkåsvej i Aarhus V. En 21-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 43-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 21-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Onsdag kl. 9.13 skete der et færdselsuheld i krydset Landevejen/Torve Allé i Tranbjerg. En 70-årig mandlig bilist og en 75-årig kvindelig bilist stødte sammen i krydset. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Onsdag kl. 9.58 skete der et færdselsuheld på Vestre Ringgade i Aarhus C. En 45-årig mandlig bilist ramte op bag i en bil ført af en 56-årig mand, som blev skubbet ind i en bil ført af en 63-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 45-årige er frakendt førerretten, og politiet fik mistanke til, at han var påvirket af alkohol. Han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel uden førerret, spritkørsel og for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Onsdag kl. 20.12 skete der et færdselsuheld på Nordre Strandvej i Risskov. En 40-årig kvindelig bilist ramte i lav fart ind i en 54-årig kvindelig fodgænger. Den 54-årig pådrog sig nogle skader og blev kørt til skadestuen. Den 40-årige blev sigtet for at have forårsaget uheldet. 

Natten til torsdag kl. 3.20 blev en 54-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Tinesvej i Brabrand. Da betjentene fandt en kniv i hans bil, blev han også sigtet for overtrædelse af knivloven. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt syv indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Byagervej i Beder begået mellem fredag d. 9/12 kl. 12.00 og mandag d. 12/12 kl. 04.50
På Virup Skovvej i Hjortshøj begået mellem lørdag d. 31/12 kl.12.00 og onsdag d. 4/1 kl. 12.00
På Udbyhøjvej i Randers NØ begået onsdag d. 4/1 mellem kl. 8.00 og kl. 13.30
På Langengevej i Risskov begået onsdag d. 4/1 mellem kl. 8.00 og kl. 16.20
På Skæring Sandager i Egået begået onsdag d. 4/1 mellem kl. 7.15 og kl. 18.00
På Fuglsøvej i Risskov begået onsdag d. 4/1 mellem kl. 17.45 og kl. 19.00
På Råhøj Allé i Højbjerg begået onsdag d. 4/1 kl. 19.09
 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Østjyllands Politi.
Kilde: Østjyllands Politi