Kom og vær med. Vi søger Pædagog og medhjælper til vores Natur, motorik og sangglade institution.

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
Spiren er en integreret institution der er normeret til 55 børn fordelt på 2 aldersfordelte grupper med 40 børnehavebørn og p.t. 15 vuggestuebørn. 

Du skal kunne arbejde med alle aldersgrupper, da vi arbejder på tværs i huset, specielt omkring åbne og lukkevagter.  Samtidig arbejder vi meget på tværs af grupperne, hvor vi arbejder med en minigruppe omkring overgang fra vuggestue til børnehave. 

Pædagogstillingerne er tilknyttet vores børnehavegruppe. Vi følges med børnegruppen igennem børnehaveårene. Hvilket giver tryghed og kendskab både for børn og personale.  Medhjælperstillingen vil være i vuggestuen. I vuggestuen er der tre pædagoger, en studerende og så dig på stuen.  Vi arbejder i hele Spiren meget med motorik, udeliv, kryb og kravl og sang. 

Vi er en flok på 12 ansatte, hvor de 7 er pædagoger. Derudover er der 1 studerende og 3 medhjælpere. 

I personalegruppen i dagtilbuddet, arbejder vi med stærkere læringsfællesskaber og den ny styrkede lærerplan og er optaget af at føre det ud i praksis. 

Vi arbejder med faste læreplanstemaer i rul hen over året. Vi har en stærk faglighed, og ønsker at være nysgerrige på, hvordan vi kan understøtte børns fortsatte trivsel og udvikling. P.t. er vi sporet ind på legemiljøer og hvordan vi kan understøtte børns leg gennem hele dagen. 

Begge ansættelser er på 37 timer, men dog til forhandling, hvis du ønsker færre timer. Minimum 31 timer. Din mødeplan vil ligge indenfor 6:30 – 17. Derudover har vi aftenpersonalemøder ca. 1 gang om måneden fra 16:30 og 2-3- timer frem. 



Din profil:

Først og fremmest har du en stærk faglighed, som du vil glæde dig til at sætte i sving sammen med os i Spiren. Du vil blive 1 ud af 12 medarbejdere i hele Spiren. Du er interesseret i, og har kompetencer/ interesser inden for motorik og bevægelse, udeliv og sang. Du kan selv sætte noget i gang og kan bakke op om fælles beslutninger og andres ideer. 

Du kan formulere dig i skrift og tale og kan du ikke endnu, så har du lyst til at lære at håndterer de digitale opgaver, såsom Samspil og sprogvurderinger. Vi tænker at du, ligesom os har fælles mindset om at alle børn gør det bedste de kan, og at det er vores job at hjælpe barnet med forståelse for deres intentioner i deres handlinger. Vi møder alle børn i børnehøjde og med kærlig myndighed.


Derfor skal du vælge os:

Du havner i et lille velfungerende landsbysamfund med skønne unger og engagerede og ressourcestærke forældre, der er gode til at bakke os op. 
Vi Spirefolk er en glad flok, hvor den der har været her længst, har været her i ca. 8 år. Vi er åbne overfor dine ideer og får at vide at vi er gode til at tage imod nye mennesker. 

 Vi har gejst og engagement og et godt sammenhold, hvor vi hjælper hinanden, har gode faglige snakke, og opmuntre hinanden. Vi har fælles mindset om at alle børn gør det bedste de kan, og at det er vores job at hjælpe barnet med forståelse for deres intentioner i deres handlinger. Vi møder alle børn i børnehøjde og med kærlig myndighed.

 Vi har sparringssamtaler leder/medarbejder ca. hver 8. uge, hvor vi får talt om det der går godt og det der udfordre og det du er optaget af lige nu.   

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: [37 timer eller til forhandling]

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.




Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Hanne Nyboe Kjeldsen  på mobil nr. 30559866.


Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  21. maj
 
Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 22. 

Om os
Spiren er en del af Nordbyernes dagtilbud, der er et dagtilbud, der blev lagt sammen 1. maj 2023. I Hjortshøj arbejdes der med fællespasning og andre projekter på tværs af institutionerne. Spiren er også en del af Hjortshøjuniverset, hvor der arbejdes med hele 0 – 100 års perspektivet.

 Som ansat i Aarhus Kommune, Børn og Unge bliver du en del af et ambitiøst og innovativt samarbejde, der sætter barnet i centrum, og som har et 0-18 års perspektiv. Aarhus Kommunes dagtilbud har fokus på kvalitet, trivsel, effekt og tidlig indsats og går forrest, når det gælder nytænkning og digitalisering. 
 

 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Skovager 1, 8530 Hjortshøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6038745

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet