DII Solsikken i Hjortshøj søger medhjælper til vores skønne vuggestue

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet:
DII Solsikken i Hjortshøj søger pr. 1 maj eller hurtigst muligt en medhjælper til vores vuggestue.

Solsikken er en integreret institution med den dejligste centrale placering i Hjortshøj. Vi har 26 vuggestuebørn og 40 børnehavebørn. 

Som medhjælper i DII Solsikken bliver du en del af en varm og kompetent personalegruppe, som vil tage dig under deres vinger og hjælpe dig godt på vej. At være medhjælper i Solsikken byder på forskellige arbejdsopgaver, det vil være alt fra leg på gulvet med de mindste børn, til ture ud af huset og til at hjælpe med de praktiske opgaver så hverdagen hænger sammen.

I Solsikken har vi fokus på børnefællesskabet, på børnenes udvikling, læring og trivsel. 

I vuggestuen har vi lige nu ekstra øje på at indrette læringsmiljøer på vores to stuer, så de tilgodeser børnenes behov. Dette er en spændende proces, som åbner op for mange snakke og nye små tiltag i vores hverdag. Vi arbejder på tværs af de to vuggestuegrupper med aldersopdelte aktiviteter, ligesom vi er sammen på tværs af både huset men også vuggestuen i ydertimerne. 

Det vil være pædagogerne som sætter retningen og som har ansvaret for hvordan dagen forløbet. Men vi vil meget gerne have dine input med, da vi er et hold som spiller sammen. 

I ydertimerne er vi sammen med børnehaven, så selvom du bliver ansat i vuggestuen, vil du også være sammen med børnehaven. 

Praktisk info

  • Din arbejdstid vil ligge mellem 6.30 og 17, samt månedlig aften personalemøder. 
  • Det er nemt at komme ud til os, både bus 12 og letbanen holder stort set lige ude foran døren 
  • Vi kan indgå i dialog til samtalen om timeantal, men tilbyder gerne fuld tid.

Din profil:
Vi prioriterer en person, som hviler i sig selv, har relationelle og empatiske egenskaber såsom god øjenkontakt og let til smil og latter.

Vi søger en medhjælper som ser sig selv være i børnehøjde, som motiveres af at lege og være sammen med børnene.

Vi forventer at du giver følgeskab til de beslutninger som træffes. 
Det vil være en fordel hvis du før har arbejdet med børn og stået med ansvaret for andres børn, men det er ikke et krav.

Derfor skal du vælge os:
Vi kan tilbyde et dejligt hus med en masse glade børn og engagerede medarbejdere, som altid står klar til at hjælpe med stort og småt, og som gerne yder en ekstra indsats for at skabe gode rammer for alle børn. Du får mulighed for at være med til at sætte dit præg på det fede børneliv både pædagogisk og strukturelt.

Du vil blive tilknyttet en fast stue sammen med 2 pædagoger, men der kan være brug for, at du hjælper på andre stuer i huset. 

Vi er et hus, som bevæger os fremad sammen, som møder ind med en lethed, og som vil lykkes sammen. Vi giver følgeskab til de fælles beslutninger som træffes. 
Vi arbejder med Stærkere Læringsfællesskaber og den ny styrkede lærerplan, og vi er optaget af at føre det ud i praksis. 

Du havner i et lille velfungerende landsbysamfund med skønne unger og engagerede og ressourcestærke forældre, der er gode til at bakke os op.

Det var lidt om os, og vi vil glæde os til at høre mere om dig. 

Løn og ansættelsesvilkår:
Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer, medmindre stillingen er omfattet af en forhåndsaftale, som kan danne grundlag for lønfastsættelsen
  
Ugentligt timetal: Fuldtid

Der vil blive indhentet børne- og straffeattest og ansættelse sker under forudsætning af, at attesterne ikke viser, at du er uegnet/uværdig til stillingen. Du kan læse mere her om hvordan vi behandler dine oplysninger her.

Hvis du vil vide mere:
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside

Hvis du ønsker at besøge os eller har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at ringe og få en snak med pædagogisk leder Charlotte Juul Lundgaard på telefon: 4185 4816

Ansøgning
Klik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.
 
Ansøgningsfrist:  19-04-2024 12:00
 
Ansøgningsfrist fredag d 19. april 2024 kl.: 12.00

Der forventes at afholdes ansættelsessamtaler d. 24 april. 2024
 

Om os
Solsikken ligger i et smørhul med skønne udemuligheder, hvor der både er skov og bæk. Letbanen holder næsten lige ude foran vores dør.

Solsikken er en del af Nordbyernes dagtilbud. Vi er et dagtilbud med 9 afdelinger. Her arbejdes med fællespasning og andre projekter på tværs af institutionerne. Solsikken er også en del af Hjortshøjuniverset, hvor der arbejdes med hele 0 – 100 års perspektivet. 
  
Om Aarhus Kommune
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads, hvor 28.000 professionelle og passionerede kollegaer hver dag arbejder for at gøre visioner til virkelighed og skabe værdi for borgere og samfundet omkring os. Vi er en arbejdsplads, der vægter faglighed og samarbejde højt og vi tror på, at vores forskelligheder er med til at gøre Aarhus for en god by for alle.   

Sammen arbejder vi for en bæredygtig og inkluderende by, hvor både ansatte, borgere, virksomheder og naturen kan trives og blomstre. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

 

 

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aarhus Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aarhus Kommune, Kankbøllevej 12, 8530 Hjortshøj

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 19-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025228

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet